Инициативата

На 19.02. 2015г., „Маркетинг Академи Клуб“ приключи кампанията си за дарение на книги успешно!

IMG_5850

Както повечето от Вас знаят, на 15 декември в Коктейл-клуб „Салве“ „Маркетинг Академи Клуб“ организира Благотворителен Базар. Неговата цел бе да се наберат средства за закупуването на книги за академичната библиотека. Клубът ни създаде оригинални ръчно изработени и принтирани картички, както и коледни украшения, чрез които успяхме да съберем 88лв. за каузата. На самия базар беше изложен и списък, в който дарителите да могат да впишат заглавие, което искат да се появи в библиотеката. Благодарение на помощта и на Kнижарница „Приятели“ гр. Свищов успяхме да закупим следните заглавия:

  • Новите правила в маркетинга и в ПРДейвид Миърман Скот
  • Маркетинг for DummiesКрейг Смит & Алекзандър Хиъм
  • Световните майстори на мрежовия маркетингДжон Милтън Фог
  • Директен и дигитален маркетинг на здравия разумДрейтън Бърд
  • Майсторите на маркетинга разказватЛаура Мазур; Луела Майлс

Книгите, закупени със средствата от дарителската кампания, са означени със следния надпис:Books

Всеки, който има желание, може да ги намери на разположение в читалнята към библиотека „Акад. Н. Михов“ към СА „Д. А. Ценов“. Книгите са подходящи както за начинаещи в маркетинга, така и за хора с вече развити интереси и познания в областта. Клубът ни сърдечно иска да благодари за отзивчивостта и интереса към каузата на преподаватели и студенти!

Без Вашата подкрепа, дарението нямаше да е факт!

Сподели

Marketing Academy Club е създаден от студенти, изучаващи и интересуващи се от маркетинг. Той обединява както личностните, така и всички други чисто човешки различия около общи интереси. Клубът ще се стреми да докаже, че младите хора в България са будни, интелигентни и умеят да изразяват свободно и да защитават мнението си.

Аватар

 

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Можете да използвате тези HTML тагове и атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>