Уъркшопът с гости от Мтел се отменя!

Приятели, поради независещи от Marketing Academy Club обстоятелства, събитието „Успешният бизнес модел или как да моделираме успеха”, предвидено за 23.11.12 г. (петък), се отменя. Много благодарим на всички, които проявиха интерес към него, записаха се и потвърдиха присъствието си!
Целият екип на Marketing Academy Club и лекторите от Мтел се извиняват за неприятната ситуация, която се получи в последния момент! Всички, които се записаха, ще получат специални покани за следващото ни събитие!

Сподели

Категории

Етикети

Marketing Academy Club е създаден от студенти, изучаващи и интересуващи се от маркетинг. Той обединява както личностните, така и всички други чисто човешки различия около общи интереси. Клубът ще се стреми да докаже, че младите хора в България са будни, интелигентни и умеят да изразяват свободно и да защитават мнението си.

Аватар

 

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Можете да използвате тези HTML тагове и атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>