Успешният бизнес модел или как да моделираме успеха

Приятели, както някои  от вас се досетиха, събитието, което предстои на 23.11.12г. в Конферентната зала на Корпус Юг, е среща с представители на Мтел. С мениджъра на Иновационния център на компанията – Цветослава Кьосева и нейните колежки Велина Йосифова и Десимира Солакова ще си поговорим за успешните бизес модели, като след това ще се разпределим по екипи и ще си направим иновационен workshop. Поради формата на срещата, участие ще могат да вземат първите трийсет от вас, попълнили регистрационната форма по-долу. Очаква ни един страхотен петък, изпълнен с положителни емоции!

NB: Събитието е за студенти в СА „Д. А. Ценов“ – Свищов. С предимство ще се ползват бакалаврите и магистрите по маркетинг!

Регистрацията е затворена

Благодарим Ви за интереса, но вече всички места са заети.


Сподели

Marketing Academy Club

Marketing Academy Club

Marketing Academy Club е създаден от студенти, изучаващи и интересуващи се от маркетинг. Той обединява както личностните, така и всички други чисто човешки различия около общи интереси. Клубът ще се стреми да докаже, че младите хора в България са будни, интелигентни и умеят да изразяват свободно и да защитават мнението си.

 

3 за публикацията

Успешният бизнес модел или как да моделираме успеха


Warning: Use of undefined constant style - assumed 'style' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /var/www/vhosts/marketingclub/wordpress/wp-content/themes/maclub/comments.php on line 70

Иван Йорданов Иванов

Мисля, че корпус Юг и конферентната зала са достатъчно големи, за да побере хора, които са повече от 30 и не е задължително да са маркетинг. Ще е хубаво за всички, които имат интерес.

Отговор
Мариян Крачунов

Мариян Крачунов

Здравейте, Иван! Всички от MA Club благодарим за големия интерес от Ваша страна. В случая ограниченията произлизат не от вида на залата, а от характера на събитието. Този лимит е поставен с цел да се оптимизира работата по време на workshop-а и при сформиране на работни екипи, да може тяхната работа да бъде адекватно обхваната и оценена. Прав сте, че всеки, имащ интерес, може да участва. Просто за студентите по Маркетинг това може да бъде реално прилагане на техните знания, тъй като казусите, по които ще се работи, ще са с маркетингова насоченост.
Горе главата – Вие може да сте сред първите 30!

Отговор
Аватар

 

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Можете да използвате тези HTML тагове и атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>