Онлайн пазаруване – анкета

Онлайн пазаруванеС края на седмицата ще сложим край и на поредицата от анкети. Последната се отнася за онлайн пазаруването. Чрез нея искам да проверя до каква степен младите хора се възползват от тази услуга.

Интернет е навлязъл в живота ни дотолкова, че вече дори ежедневни дейности като пазаруването могат да се извършват без да излизаме от вкъщи.  Все повече търговци и производители предлагат стоките си в мрежата. Това е и причината да се поинтересувам какви продукти закупуват българите от онлайн магазините. Проучването е с образователна цел и резултатите от него няма да бъдат напълно изчерпателни. Ако все пак искате да помогнете за изследването, можете да попълните анкетата на този адрес:

https://qtrial.qualtrics.com/SE/?SID=SV_2lDIWttf9InHbuI

Сподели

Притежавам ОКС Бакалавър по Маркетинг. Вече имам възможността и удоволствието да се занимавам с нещата, които изучавах четири години и да ги прилагам на практика, а не само на теория. Имам интереси в сферата на онлайн маркетинга, обслужване на клиенти, потребителско поведение и маркетинговите изследвания.

Аватар

 

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Можете да използвате тези HTML тагове и атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>