Форум Младежко Предприемачество – StartUp 2015

Бизнес_Форум

Включи се в най-вдъхновяващото международно събитие за осъществяване на собствен бизнес в България, което се  организира с подкрепата на община Варна (Европейска младежка столица 2017) на 28-29 април 2015г.

Форум Младежко предприемачество – StartUp 2015 ще бъде първото startup събитие в Европа без такса за участие за всеки, който е силно мотивиран да успее и притежава бизнес идея. Събитието е отворено за 200 – 250 гости, притежаващи лична покана.

Критерии за получаване на покана: лична мотивация или притежание на бизнес идея. Възползвайте се от възможността да срещете лектори от бизнеса, които успешно са приложили и реализирали своите идеи! За повече информация посетете страницата на събитието.

За форума ще бъдат селектирани 30 StartUp проекта, които ще имат възможността да представят своите бизнес идеи и да получат ментор  в лицето на бизнес ангели и едни от няй-големите startup акселератори и фондове за рисков капитал. които да им помогне за тяхното осъществяване!

Краен срок за кандидатстване: 24.04.2015г. (петък)

РЕГИСТРАЦИОННА ФОРМА

N.B.! При регистриране за участие използвайте Специален код: MAcBBForums

 

1 коментар за публикацията

Форум Младежко Предприемачество – StartUp 2015


Warning: Use of undefined constant style - assumed 'style' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /var/www/vhosts/marketingclub/wordpress/wp-content/themes/maclub/comments.php on line 70
Аватар

 

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Можете да използвате тези HTML тагове и атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>