BOR и Национални дни на Кариерата 2016

На 30 март за поредна година в СА „Д. А. Ценов“ се състоя форумът „Национални дни на Кариерата – Добра кариера, добър живот“ със съдействието на Job Tiger и Nestlé България. Заинтересованите лица се срещнаха както с познатите фирми, така и с нови предложители на пазара на труда. Една от тях обаче привлече вниманието на студентите с факта, че скоро отваря офис в гр. Свищов. Нещо повече, тази фирма е българска и с 10-годишен опит в областта на онлайн маркетинговите изследвания.

Emil Netchev

Bulgarian Online Research (БОР) бе представена на форума лично от нейния основател и CEO – Емил Нечев. Г-н Нечев е магистър по Бизнес администрация от Университета на Британска Колумбия, Ванкувър, Канада. Към момента в централния офис в София работят около 300 души, като целите за развитие и благоприятните условия на пазара на изследванията в глобален мащаб изискват нейното разрастване. Именно това е първопричината за откриването на нов офис извън столицата и то именно в Свищов!

БОР прилага клиентоцентричен подход в усилията си за събиране на информация, като се съобразява с начина на живот и поведението на целевата група на конкретното проучване. Интерфейсът на въпросниците позволява попълване както на десктоп, така и на мобилни устройства. Услугите, които фирмата предлага, са програмиране на онлайн въпросници, управление на маркетингови проекти, ценообразуване и др. По-голямата част от изследванията, които се осъществяват (около 60%) са трекинги, тъй като в дългосрочен план са по-полезни за фирмата. Клиентите на БОР са от англоезични пазари (Великобритания, САЩ, Австралия). Lightspeed research, KANTAR, TNS Research international и Millward Brown са само част от тях.

Фирмата селектира своите кандидати в 2 основни кръга. HR отделът на фирмата предлага и кариерно консултиране, както и следи прогреса и възможностите на всеки един от своите служители.

Ако БОР и това, което предлага, ви харесва (както и на нас), не се колебайте, а подайте своето CV СЕГА!

 

BOR

Tel: +(359) 2 489 14 23;   +(359) 2 421 98 02

Email: info@borsolutions.com

 

BOR-pic

 

1 коментар за публикацията

BOR и Национални дни на Кариерата 2016


Warning: Use of undefined constant style - assumed 'style' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /var/www/vhosts/marketingclub/wordpress/wp-content/themes/maclub/comments.php on line 70
Аватар

 

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Можете да използвате тези HTML тагове и атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>