Блогът ни става на един месец!

Днес, в този студен дъждовен ден, блогът на Marketing Academy Club става на един месец и това не е първоаприлска шега :) ! Месец, изпълнен с вълнения, емоции, писане на статии, поддържане на Facebook страница, обсъждане на предстоящи дейности, както и няколко teambuilding срещи. :)

Днес Marketing Academy Club благодари на вас – нашите приятели, че сте с нас, че ни четете и давате мнението си по въпросите, които ни вълнуват.

В продължение на един месец ние ви представяхме гледните си точки по теми от нашето ежедневие и така, някак неусетно, публикувахме 20 статии и още много анкети и новини. За да си припомним кои са те, решихме да направим една своеобразна класация „Топ 10 на най-четените статии през март 2012″:

  1. Продуктово позициониране или просто скрита реклама – 1 част
  2. Една калория нежност в повече с лилавите кравички на Милка
  3. Shopping online! Hurry up, ladies!
  4. Продавачи или клиенти?
  5. Приятна изненада
  6. Българските реклами – пълна скръб
  7. Промоция или не?
  8. И ние го можем!
  9. Доставчикът като лице на вашата фирма
  10. БДЖ – черен PR или тъжната истина?

Надяваме се да сме ви били интересни! Ще се стараем да ставаме все по-добри и по-добри! А за да се развиваме, сте ни нужни вие – читателите, които ни харесвате, критикувате, разказвате за нашето начинание и поствате нашите публикации тук-там :)

Още веднъж – благодарим ви!

Сподели

Marketing Academy Club е създаден от студенти, изучаващи и интересуващи се от маркетинг. Той обединява както личностните, така и всички други чисто човешки различия около общи интереси. Клубът ще се стреми да докаже, че младите хора в България са будни, интелигентни и умеят да изразяват свободно и да защитават мнението си.

 

3 за публикацията

Блогът ни става на един месец!


Warning: Use of undefined constant style - assumed 'style' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /var/www/vhosts/marketingclub/wordpress/wp-content/themes/maclub/comments.php on line 70

Поли Козарова

Честито, младежи! Само за един месец вие написахте толкова качествени постове, колкото в други блогове не се появяват цяла година. Поздравления и все така :)

Отговор
Аватар

 

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Можете да използвате тези HTML тагове и атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>