Блогът ни става на 1 годинка!

Добре дошли и Честита Баба Марта!

С тези думи ви приветствахме в нашия блог точно преди една година. Това не е дълго, но не е и кратко време. От началото до днес се случиха много неща. Освен че нашето и ваше онлайн място навърши първата си годинка, заедно с него ние също пораснахме. Всичко, което предприемахме, за което се борихме, в което успявахме или пък не докрай, ни направи по-отговорни, по-мислещи, по-креативни. За тази една година организирахме за своите колеги от Стопанска академия „Д. А. Ценов” – Свищов две срещи-дискусии: със Стефан Русев и с представители от JobTiger. Опитахме се да сближим студентите и бизнеса, да предоставим на своите колеги полезни съвети и информация, да спомогнем за общата ни мотивация и активизиране в това, с което искаме да се занимаваме професионално. Успяхме да създадем приятелско сътрудничество с някои от най-уважаваните и актуални блогове за маркетинг в страната. Освен това, поддържаме контакт и с други маркетингови клубове и вероятно ни предстои съвместна работа по бъдещи проекти. Важен момент от изминалата година беше класирането  на блога на трето място сред финалистите в секцията STARTUP на наградите на БГ САЙТ 2012. През целия този период, именно блогът беше нашата медия, в която ние споделяхме с вас темите от маркетинга, които ни вълнуват. Информирахме ви за важни събития, семинари, състезания и т.н., които биха представлявали интерес за вас. Правихме ви съпричастни към нашите празници.

Благодарим ви за искрената подкрепа! Надяваме се, че сме били поне мъничко полезни и сме успели да запалим и вас с нашия ентусиазъм. Ще продължаваме да работим, да питаме, да научаваме и споделяме!

Happy birthday to Marketing Academy Club! :)

Сподели

Marketing Academy Club е създаден от студенти, изучаващи и интересуващи се от маркетинг. Той обединява както личностните, така и всички други чисто човешки различия около общи интереси. Клубът ще се стреми да докаже, че младите хора в България са будни, интелигентни и умеят да изразяват свободно и да защитават мнението си.

 

3 за публикацията

Блогът ни става на 1 годинка!


Warning: Use of undefined constant style - assumed 'style' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /var/www/vhosts/marketingclub/wordpress/wp-content/themes/maclub/comments.php on line 70

Честит рожден ден от името на всички членове на Клуб Маркетинг към ИУ- Варна! Пожелаваме Ви много щастие, късмет, все повече професионални и креативни успехи и сбъднати мечти!

Отговор
Аватар

 

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Можете да използвате тези HTML тагове и атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>