Анкета – Активността на потребителите в социалните мрежи

Здравейте, приятели!

Както в началото на всеки семестър, така и с настъпването на последния, преподавателите ни „затрупаха“ с обикновените неща – контролни, задания, курсови работи и т.н.(не че се оплаквам :)) И като студент, който не е фен на правенето на нещата в последния момент, започнах с първото си задание по дисциплината „Маркетинг с интерактивни медии“. От мен се изисква да направя on-line анкета, да я разпространя тук-там и накрая да анализирам данните. ОК, ама се оказа, че желаещи да я попълнят трудно се намират.

Реших да анкетирам хората, с цел да измеря и анализирам тяхната активност в социалните мрежи. Данните от проучването ще използвам и на по-късен етап, когато ще разработвам курсова работа по същата дисциплина на тема „Маркетинг чрез социални мрежи“. Смятам, че темата е актуална, а и поведението на потребителите в социалните мрежи представлява интерес за мен.

Усещате накъде бия, нали? Моля всички, които имат желание и все още не са се включили, да последват следния линк:

https://qtrial.qualtrics.com/SE/?SID=SV_cuyhVhzwpsAxPda

Сподели

Четири години имах щастието да изучавам това, с което в момента се занимавам. Вече съм бакалавър по Маркетинг и смятам да продължа с магистратура по специалността. Интересувам се от управление на взаимоотношенията с клиенти, маркетинг на потребителски стоки, маркетингови изследвания и прогнозиране, маркетинг в телекомуникационната индустрия.

 

1 коментар за публикацията

Анкета – Активността на потребителите в социалните мрежи


Warning: Use of undefined constant style - assumed 'style' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /var/www/vhosts/marketingclub/wordpress/wp-content/themes/maclub/comments.php on line 70
Аватар

 

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Можете да използвате тези HTML тагове и атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>