Ние сме

Мерт Дурхан

Член на клуба

17760649_1289688667733374_705044422_nРоден съм в град Разград. Студент съм в 3-ти курс, специалност „Маркетинг“. Средното си образование съм завършил в ПГИ- Разград, специалност „Маркетинг“.  Маркетингът ме грабна с факта, че става все по-популярен и перспективите за развитието й са огромни. Интересувам се предимно от реклама, онлайн маркетинг и PR. В бъдеще се надявам да работя като PR агент.

e-mail: mertttt_8@abv.bg

 


 

Зуниха Кръстева

Член на клуба

z

Завърших средното си образование в СОУ „Пейо Крачолов Яворов“ с профилирана паралелка  „Стопански мениджмънт“ в Плевен. Към момента съм трети курс Маркетинг в СА „Д.А  Ценов“- Свищов Включвала съм се в много състезания, не само като участник, а и като ментор.Интересни за мен са  връзките с обществеността , промоционалните  активности и потребителското поведение.

e-mail: zunka94@gmail.com


Иван Драгомиров

Председател на Marketing Academy Club

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Казвам се Иван Драгомиров, завърших средното си образование в ПГИ“Робер Шуман“, гр. Разград. В момента съм студент трети курс в СА“Д.А Ценов“-Свищов със специалност „Маркетинг“. Интересувам се от дигитален маркетинг, маркетингови проучвания и промоционални активности.

e-mail: vankoto95@gmail.com


 

Александър Трифонов

Член на клуба

photoСтудент съм в 4-ти курс, специалност „Маркетинг“. Интересите ми са главно в SEO, онлайн маркетинг, графичен дизайн и реклама. Смятам, че клубът дава допълнителни възможности на студентите, които активно се интересуват от съвременен маркетинг, да обменят идеи и да работят по актуални проекти.

e-mail: a3fonov@gmail.com


 

Теодора Цвяткова

Член на клуба

17619249_1578945338812640_2027759454_n (1)

Трети курс студент в СА“Д.А.Ценов“ –Свищов, специалност „Маркетинг“. Завърших средното си образование в Професионална гимназия „Атанас Буров“ гр. Силистра. Участвала съм в много клубове , водила съм обучения и се стремя на научавам нови неща. Изпитвам огромен интерес към ПР, заради контакта с хората и обмена на информация, който науката предполага.


Лора Тотева

Редактор

DSC_8214Казвам се Лора Тотева и съм от гр. Плевен. Учила съм в Езикова гимназия, паралелка английски и немски език. До постъпването си в Стопанска академия не бях изучавала Маркетинг, но специалността много ми хареса и реших, че точно с това искам да се занимавам. Интересувам се от маркетинговите изследвания,промоционална и ценова политика.

e-mail: loratoteva@abv.bg


Живко Гичев

Член на клуба

zhivko4-ти курс , Маркетинг. Интересувам се от Social Media Marketing, брандинг, онлайн реклама. Занимавам се с фотография, дизайн, 3D визуализации и организиране на събития. През 2013 с отборът ми спечелихме маркетинг казуса на „Бизнеса в действие”. През същата година бях част от екипа, които организира „Фестивала на вдъхновението“ в Свищов. През 2014 участвах в няколко онлайн проекта като отговарях за визията и брандинга. Най-доброто предстои!Наталия Йорданова

Специалист „Социални медии“

new1Бях възпитаничка на Старопрестолна гимназия по икономика, град Велико Търново. Там изучавахме, за кратко време, дисциплината Маркетинг и още тогава започна да представлява интерес за мен. От този момент бях решена, че това ще бъде и моята специалност. В момента градя началните си стъпки в тази област и желанието ми за развитие не спира да расте с всеки ден. Интересувам се най- вече от PR и реклама, промоционална политика, социална психология и маркетингови изследвания.

e-mail: natalie7_94@abv.bg


Моника Николова

Член на клуба

Мони-1

Аз съм от град Монтана, където и завърших средно икономическо образование. В момента съм четвърти курс в СА „Д. А. Ценов“ гр. Свищов, специалност Маркетинг . В Академията е мястото, където заобичах тази специалност в пълния смисъл. За мен това е една много вълнуваща и динамична среда, в която да се развиваш. Изключително интересни за мен са промоционалните активности и онлайн маркетинга. Обожавам да чета статии, свързани с различни рекламни стратегии, и да анализирам потребителско поведение.

e-mail: monika.vaniova@gmail.com


Катрин Димитрова

Член на клуба

10617345_10204086239990647_1577658868_nСтудентка съм четвърти курс в СА „Д. А. Ценов“ – Свищов, специалност Маркетинг. Според мен тайният ключ към успеха на дадена бизнес организация се крие именно в правилното използване на маркетинговите й възможности. Интересувам се от маркетинг на потребителски стоки, промоционални техники, социална психология и PR.

e-mail: kathy.dimitrova@gmail.com


Христинка Кръстева

Член на Управителния съвет на клуба

Хриси01

Аз съм от гр.Тръстеник. Студентка съм в СА „Д. А. Ценов” – гр.Свищов, специалност Маркетинг. Вече съм 4-ти курс и ми остава още малко до завършване на бакалавърската ми степен. Маркетинговите ми интереси са най–разнообразни: рекламата, промоционалните дейности и мрежовият маркетинг са само малка част от това, което ме вълнува. Отскоро съм привлечена и от мултимедийните технологии и компютърната анимация. Обожавам да работя с Adobe Photoshop и да се опитвам да направя светът да изглежда поне малко по–красив и цветен.

LinkedIn: Hristinka Krasteva
e-mail: hristinka.krasteva91@gmail.com


Иван Минчев

Член на Управителния съвет на клуба

иванАз съм от гр. Търговище и съм студент в Стопанска Академия „Д. А. Ценов“ гр.Свищов, 4-ти курс, специалност Маркетинг. Запалих се по Маркетинга от работата си като търговски представител в Coca-Cola Hellenic Bulgariа. Интересувам се от реклама, директен маркетинг, амбуш маркетинг и маркетингови изследвания.

LinkedIn: Ivan Minchev
e-mail: ivan.a.minchev@gmail.com


Венета Петкова

Организатор събития

veneta-135x200Изучавам Маркетинг в СА „Д.А. Ценов“ вече пета година и смятам, че за този период се осъзнах като личност и намерих своето призвание. Marketing Academy Club е една страхотна възможност да намериш хора със сходни интереси и страст, което е причината да съм част от него. Важни теми, на които обичам да се спирам са маркетингови промоции, бранд мениджмънт, измерване на ефекти, потребителска лоялност и програма „Еразъм+“.

LinkedIn: Венета Петкова
e-mail: vene7a@abv.bg


Полина Декова

Съосновател на Marketing Academy Club

Член на Управителния съвет на клуба

Притежавам ОКС Бакалавър по Маркетинг. Вече имам възможността и удоволствието да се занимавам с нещата, които изучавах четири години и да ги прилагам на практика, а не само на теория. Имам интереси в сферата на онлайн маркетинга, обслужване на клиенти, потребителско поведение и маркетинговите изследвания.

LinkedIn: Polina Dekova
e-mail: p.dekova@gmail.com


ПОЧЕТНИ ЧЛЕНОВЕ

Десислава Кънчева

Съосновател на Marketing Academy Club

137x200Мога да се похваля с ОКС „Магистър“  по Маркетинг от Стопанска академия „Д. А. Ценов“ – Свищов. Вече имам ясна визия за ми професионално си развитие – интересувам се от онлайн маркетинг и по-конкретно – управление на онлайн реклама, онлайн маркетинг стратегии, маркетинг в социалните медии, уеб анализ. Напоследък се изявявам и като лектор на различни семинари, събития и уъркшопи – Brand Management Factory 2014, Travel Mind Workshop 4 и др.

LinkedIn: Desislava Kancheva
e-mail: desislava.kyncheva@gmail.com


Йонко Йонков

Съосновател на Marketing Academy Club

Бакалавър и магистър съм по Маркетинг. Занимавам се професионално с онлайн маркетинг от лятото на 2012 година. Интересувам се от невромаркетинг, дигитален маркетинг, оптимизация за търсачки, копирайтинг, потребителско поведение, интегрирани маркетингови комуникации, управление на маркетинга, управление на марките, както и от всичко ново и интересно в света на маркетинга.

LinkedIn: Yonko Yonkov
e-mail: yonko.yonkov@abv.bg


Поля Бързашка

Съосновател на Marketing Academy Club

Четири години имах щастието да изучавам това, с което в момента се занимавам. Вече съм бакалавър по Маркетинг и смятам да продължа с магистратура по специалността. Интересувам се от управление на взаимоотношенията с клиенти, маркетинг на потребителски стоки, маркетингови изследвания и прогнозиране, маркетинг в телекомуникационната индустрия.

LinkedIn: Polya Barzashka
e-mail: polya.barzashka@gmail.com


Женя Антонова

Съосновател на Marketing Academy Club

Родена съм в Свищов. Изучавам Маркетинг и Финанси в Стопанска академия „Д. А. Ценов” – Свищов. Интересувам се от маркетингови изследвания, маркетингово прогнозиране, реклама, потребителско поведение, оценка на инвестиции и инвестиционни проекти, финансов анализ.

LinkedIn: Jenq Antonova
e-mail: jenq_antonova@abv.bg


Йоана Йотова

Член на клуба

Израснах в с. Златна Панега, средното си образование придобих в гр. Плевен. В момента уча Маркетинг в Стопанска академия „Д. А. Ценов“ – Свищов. Вниманието ми е насочено в областта на маркетинговите комуникации, промоционалните активности, рекламната политика и социалната психология.

e-mail: ioana_georgieva1@abv.bg


Петър Маринов

Дизайн и техническа поддръжка

Petar MarinovЗавърших магистърска програма „Информационни технологии в бизнеса“ към Стопанска академия „Д. А. Ценов“ – Свищов. Обичам всичко, свързано с новите технологии, джаджите и красивия дизайн.

LinkedIn: Petar Marinov
http://marinov-design.com/
Twitterhttps://twitter.com/MarinovDesign
e-mail: marinov.design@gmail.com


Мариян Крачунов

Член на клуба

Мариян КрачуновЗавърших средното си образование в град Плевен. В момента следвам Маркетинг в бакалавърски курс към СА „Д. А. Ценов” – Свищов. Интереси в сферите на потребителското поведение, маркетинг в туризма, психология на управлението, мениджмънт на марките.

e-mail: mariyan_krachunov@yahoo.com


Мартина Кръстева

Член на клуба

Родният ми град е Мездра. Студентка съм в СА “Д. А. Ценов“ – Свищов, специалност – Маркетинг. Харесвам маркетинга и всичките му аспекти, като особен интерес за мен представляват рекламата, PR-дейностите, промоционалните техники, ценообразуването и продажбите.

e-mail: martina_krasteva@yahoo.com


Цветомира Трифонова

Член на Управителния съвет на клуба

Tsvetomira TrifonovaОбучението ми по Маркетинг стартира в РУ „Ангел Кънчев”. След първата година смених университета, но не и специалността. В момента съм част от редовните студенти в магистърската програма по Маркетинг в СА „Д. А. Ценов”. Интересувам се от Маркетинг в социалните мрежи, Насърчаване на продажбите, PR, Маркетингови изследвания, Data mining, Измерване ефективността на маркетинговите решения, Зелен маркетинг и Потребителско поведение.

e-mail: cvet.trifonova@gmail.com


Яна Богданова

Член на клуба

Родена съм в град Шумен. Уча Маркетинг и Прогнозиране и планиране в Стопанска академия „Д. А. Ценов” – Свищов. Обожавам да анализирам всичко около мен, като най-голям интерес за мен представляват стратегическото планиране, маркетинговите проучвания, поведенческата психология и мениджмънта.

e-mail: bogdanova.yana@yahoo.com