За блога

Това е блогът на Marketing Academy Club. Тук ще обсъждаме маркетингови теми и проблеми, които ни вълнуват. Нещата от ежедневието, пречупени през нашата призма. Гледната точка на група млади хора, които са готови на всичко, за да успеят, и не се примиряват със статуквото.

Eто няколко насоки, за да можем да осъществяваме пълноценен и приятен контакт
помежду си:

  1. Когато коментирате публикациите в блога, моля, ползвайте кирилица.
  2. Вулгарните и нецензурните коментари, както и тези, които злепоставят и обиждат някого, ще бъдат моментално изтривани, без предупреждение.
  3. Анонимни, безсмислени, правещи реклама (спам) и нямащи отношение към темата на публикацията (off topic) коментари, ще бъдат моментално изтривани, без предупреждение.
  4. Ние уважаваме труда на другите и винаги посочваме източниците си. Призоваваме и вас, уважаеми читатели, да уважавате нашия труд. Ако харесате някоя наша мисъл или идея – споделете я свободно, но не забравяйте да посочите автора ѝ, името на публикацията и Marketing Academy Club. Бъдете коректни!
  5. Когато разглеждате и коментирате публикациите в блога ни, задължително носете със себе си голяма доза добро настроение и чувство за хумор.

Приятно изкарване в нашия виртуален свят!
Marketing Academy Club