БОР в Свищов

Здравейте, приятели!
12
Днес ще ви срещнем с Добринка, студентка от Стопанска академия, която е първият служител на Bulgarian Online Research (BOR) за гр. Свищов и в момента работи в отдел Sampling. Ето го и нашето интервю:

Разкажи ни за себе си. Откъде си, какво си завършила, какво правиш в момента?

Аз съм завършила средното си образование в Силистра, специалност „Икономическа информатика“, като продължих след това тук в специалност „Бизнес информатика“. Това много ми помогна при кандидатстването за работа.

Как научи за BOR?

Съвсем случайно стана всичко. Фирмата присъства на изложението „Дни на кариерата“ и съвсем спонтанно си подадох документите, след което от фирмата се свързаха с мен. Одобриха ме и вече три месеца работя в BOR.

Можеш ли да обясниш на колегите с какво точно се занимава фирмата и каква е твоята роля в дейността й?

 Фирмата се занимава с маркетингови изследвания. Има различни длъжности. Аз съм специално в областта на анализите. Моята работа е свързана с предварителните извадки от респонденти, които трябва да участват в маркетинговите проучвания. Съответно една грешка от наша страна, би могла да провали цялото проучване.

Ти спомена пред нас, че в момента учиш редовно магистратура. Как успяваш да балансираш между работата и обучението?

Лекциите ми са два пъти седмично. Аз ходя само на сутрешните, което е със съгласието на преподавателите ми, които проявяват разбиране. От друга страна фирмата също ме подкрепи за това да запиша редовна магистратура.

Какво би казала на останалите студенти от СА и млади хора от Свищов, които в момента си търсят работа? Какъв съвет би им дала?

Да подават смело CV-та и да заповядат при нас по-скоро!


13

Сподели

Категории

Етикети

Marketing Academy Club е създаден от студенти, изучаващи и интересуващи се от маркетинг. Той обединява както личностните, така и всички други чисто човешки различия около общи интереси. Клубът ще се стреми да докаже, че младите хора в България са будни, интелигентни и умеят да изразяват свободно и да защитават мнението си.

 

1 коментар за публикацията

БОР в Свищов


Warning: Use of undefined constant style - assumed 'style' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /var/www/vhosts/marketingclub/wordpress/wp-content/themes/maclub/comments.php on line 70
Аватар

 

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Можете да използвате тези HTML тагове и атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>